Luotettava teollisuuden urakoitsija

Olemme onnistuneesti toteuttaneet useita haastavia teollisuus- ja rakennusalan sähköurakointiprojekteja. Asiakkaamme ovat pääasiassa länsirannikolla. Lisäksi olemme toteuttaneet sähköurakoita terveydenhuollon laitoklsiin Vakka-Suomen alueella.

2021 Calortec

Vastaamme Calortec Oy:n kahden kattilalaitoksen sähköistämisestä. Molemmat laitokset toimitetaan vuonna 2021. Calortec Oy on Uudessakaupungissa toimiva vaativien kauko- ja aluelämpölaitosten valmistaja, jolla on kokemus jo yli sadan laitoksen avaimet käteen -toimituksesta.

2020 Valmet Automotive

Suoritimme Valmet Automotive Oy:n Uudenkaupungin autotehtaan rakennuksen R27 valaistuksen uusimisen talvella 2020.

2020 Fläkt Group

Vastaamme 43 kpl IMP-tyyppisen IV-konehuoneen sähköistyksestä Fläkt Groupille. IMP-kone on Fläkt Groupin tehdasvalmisteinen katolle asennettava tulo- / poistoilmakone, joka on projektikohtaisesti räätälöitävissä.

2020 STEP Harjavalta

Telesilta Oy toimii STEP Oy:n työmaalla käyttöhyödykelaitoksen sähkömaadoitusten toteuttajana. Uusi käyttöhyödykelaitos rakennetaan Harjavaltaan ja se tulee valmistuttuaan palvelemaan BASF Battery Materials Finland Oy:n akkumateriaalitehdasta. Laitos otetaan käyttöön vuoden 2021 viimeisellä neljänneksellä.

2020 Uudenkaupungin A-sairaala

Toimimme Rakennus Lehtosen alihankkijana sähköurakoitsijana Uudenkaupungin A-sairaalan peruskorjauksen kolmannessa vaiheessa. Telesillalla on pitkäaikainen kokemus sairaalarakennusten sähköasennuksista.